ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωσεις παραγγελιών γίνονται σε περιπτώσεις μη επικοινωνίας λόγω ελλιπών στοιχείων με το 3dpuzzles.gr,μη επικοινωνίας σε τηλεφωνικές απόπειρες συνομιλίας απο το 3D Puzzles για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων και λόγω αδιαφορίας.

Παραγγελίες με παραλαβή απο το κατάστημα( Onsite)είναι αυτόματα έτοιμες για παραλαβή και ακύρωνονται μετά το πέρας τριών (3) ημερών απο τήν ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας απο τήν στιγμή που δεν παραλαμβάνονται.

Παραγγελίες με αποστολή Courrier ακύρωνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών απο τήν ημερομηνία που προσπάθησε το 3dpuzzles.gr να επικοινωνήσει μαζί σας για απορίες με τήν παραγγελία σας και ακύρωση παραγγελίας απο τον πελάτη αφού έχει αναχωρήσει το προιόν με Courrier δύναται να πραγματοποιηθεί αλλά υποχρεούται να καταβάλει το κόστος των μεταφορικών.

Παραγγελίες με που έχουν δηλωθεί ότι θα πληρωθούν με τραπεζική κατάθεση ακύρωνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών απο τήν ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες που αφορούν συσκευές κινητής τηλεφωνίας ακυρώνονται μετά το πέρας της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

3D Puzzles

3D Puzzles

Κενό Καλάθι

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία "Ζήτησε Να Σε Καλέσουμε" της 3D Puzzles. Τώρα η εξυπηρέτηση σας γίνεται ακόμα πιο άμεση. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Καμιά πληροφορία δεν χρησιμοποιείται μελλοντικά για σκοπούς διαφήμισης.